Μοναδικό Γαλλικό Savoir Faire στην πολυτέλεια

Η καινοτομία και ο επαναπροσδιορισμός των ορίων είναι καθημερινή μας ενασχόληση στη DS, στόχος μας να αναδείξουμε τη δουλειά των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας μας, με τη δημιουργικότητα και την πρωτοποριακή σκέψη των σχεδιαστών και μηχανικών μας. Η αρχή που μας καθοδηγεί είναι η δημιουργία οχημάτων που ενθουσιάζουν τους πελάτες μας, και το DS 3 CROSSBACK είναι ένα ακόμη τέτοιο παράδειγμα.

Τεχνοτροπία Guilloché «Clous de Paris»

Οι τεχνίτες μας εμπνεύστηκαν από την πολυτελή ορολογοποιία με το μοτίβο «Clous de Paris». Η τεχνοτροπία Guilloché, η οποία δημιουργήθηκε κατά τον 16ο αιώνα, περιλαμβάνει τη χάραξη μιας επιφάνειας χρησιμοποιώντας μία σμίλη. Η διακόσμηση Guilloché είναι πολύ γνωστή και έχει συγκεκριμένα ονόματα. Η πιο γνωστή είναι η Guilloché "Clous de Paris“ που περιλαμβάνει χαρακτική που μοιάζει με διαδοχή καρφιών και είναι ένα από τα γνωστά μοτίβα που χρησιμοποιούνται στην πολυτελή ωρολογοποιία. Στο εσωτερικό του DS 3 Crossback συναντάται σε πολλά σημεία όπως στην κεντρική κονσόλα και στο ταμπλό.

Τεχνική Ραφής "Pearl"

Τεχνική που χρησιμοποιείται στην υψηλή ραπτική - Haute Couture απο διακεκριμένους μόδιστρους. Η εντυπωσιακή τεχνική ραφής "Pearl" είναι εμπνευσμένη από το σχήμα των μαργαριταριών. Η σχεδιαστική ολοκλήρωσή και η εν κατακλείδι αποτύπωσή της από τους σχεδιαστές της DS Automobiles στις δερμάτινες επιφάνειες, διήρκησε 5 χρόνια.

Εισέλθετε στον κόσμο της Γαλλικής Υψηλής Ραπτικής

Η κορυφαία τεχνογνωσία των τεχνιτών μας βασίζεται στην πολυετή εμπειρία τους, μέσα από την ειδική επεξεργασία δερμάτων που εφαρμόζεται στην Haute Couture. Το δέρμα "Nappa" που χρησιμοποιείται για την επένδυση των καθισμάτων των αυτοκινήτων της DS είναι το αποτέλεσμα μιας εξειδικευμένης διαδικασίας η οποία αποτελείται από 21 στάδια. Η επιλογή του δέρματος είναι πολύ αυστηρή καθώς περιλαμβάνει κορυφαίους προμηθευτές, ενώ παράλληλα είναι βασισμένη στην άψογη υφή, χωρίς ατέλειες, στην εξαιρετική οσμή και στο "ζωντανό" χρώμα. Η τεχνοτροπία "Watchstrap" είναι εμπνευσμένη από την ωρολογοποιία και πιο συγκεκριμένα από το σχήμα των "μπρασελέ" των ρολογιών.

Video Gallery

PREMIUM URBAN SUV

Το DS 3 CROSSBACK, το νέο compact SUV της DS Automobiles, συνδυάζει την κομψότητα και την προηγμένη τεχνολογία. Με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Οι εντυπωσιακές γραμμές, οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου και ο δυναμικός και σμιλευμένος του χαρακτήρας, το κατατάσουν στην avant garde των premium SUV.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η κεντρική κονσόλα "δένει" αρμονικά με την οθόνη αφής, αναδεικνύοντας την κομψότητα της DS Automobiles. Αντικατοπτρίζοντας το έμβλημά μας, τα χειριστήρια αφής και οι κεντρικοί αεραγωγοί παίρνουν το σχήμα των διαμαντιών.

Premium Upgrade

H DS Automobiles σας προσφέρει το αποκλειστικό προνόμιο και σας δίνει τη δυνατότητα να εισέλθετε στον κόσμο του Γαλλικού Savoir Faire, προσφέροντας τον εσωτερικό διάκοσμο DS Inspirations Rivoli ως δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού στο DS 3 Crossback της επιλογής σας.

Επωφεληθείτε άμεσα από τα μοναδικά “ONLY YOU” προνόμια της DS Automobiles, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Φόρμα Επικοινωνίας