ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ DS
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της DS είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σε πραγματικό χρόνο και να σας παρουσιάσουν, την προηγμένη τεχνολογία και το πνεύμα της Avant Garde που ενσωματώνεται στα προϊόντα μας.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ;

Το Live Showroom της DS σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια ξεχωριστή και διαδραστική εικόνα για το αυτοκίνητο, παίρνοντας απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας από την ομάδα μας. Δε χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία για την περίσταση - θα μπορείτε να δείτε τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, αλλά οι ίδιοι δεν θα μπορούν να σας δουν.

Μπορείτε να τους μιλήσετε είτε μέσω ηχητικής κλήσης, είτε πληκτρολογώντας. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας παρουσιάσει live τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ;

Το DS Live Showroom βρίσκεται στην διάθεσή σας. Εάν οι σύμβουλοί μας είναι απασχολημένοι ή εκτός σύνδεσης, μπορείτε να τους αφήσετε ένα γραπτό μήνυμα και θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο.

ΒΗΜΑ 1

Πατήστε πάνω στο DS LIVE SHOWROOM button στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης.

ΒΗΜΑ 2

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα εμφανιστεί.

ΒΗΜΑ 3

Πατήστε στο εικονίδιο του video, αποδεχτείτε το αίτημα για χρήση του μικροφώνου στο laptop/smartphone/tablet σας και είστε έτοιμοι!

Οι υπηρεσίες Video και Co browsing υποστηρίζονται μέσω των παρακάτω λειτουργικών/browsers: Mac OS/Safari • Windows/Chrome, Firefox • IOS/Safari • Android/Chrome